جزیره خارگ

دو لیلی | سه لیلی سابق

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

۳ مطلب در آذر ۱۳۹۴ ثبت شده است

پیدا کنید قاضی دادگاه عالی هاوایی را

اولش این است که آن ها هم جزیره نشینانی هستند مثل ما؛ ولی آخرش این نیست که آن ها جزیره نشینانی هستند مثل ما!

همه چیز از زمانی شروع شد که تی ام تی اعلام کرد می خواهد بزرگترین تلسکوپ نوری جهان به ارتفاع 30 متر و با بودجه یک و نیم میلیارد دلاری را بر روی قله موناکی یا همان الهه برف اهالی آنجا بسازد.این طرح که قرار بود اردیبهشت ماه گذشته شروع به ساخت شود اما بومیان که به احداث رصد خانه های بزرگ روی کوهستان مقدس خود معترض بودند و اون رو صدمه ای به محیط زیست میدونستن مانع این کار شدن.

نفت خوب است اما ضروری نیست! مردم زیر شعله ها دارند میسوزند!

تابستان گذشته اوج درگیری های مردم هاوایی نه تنها با تی ام تی بلکه با پلیس و مراجع قضایی بود، که اخبارش دنیا را پر کرد. کار تجمعات حتی به کنار مقر عمومی اتحادیه نجوم(آی ای یو) هم کشیده شد. این در حالی بود که مردم روی پلاکارد هایشان نوشته بودند:"ما نمی‌خواهیم تلسکوپ‌های اسباب‌بازی شما روی کوه مقدس ما باشد" دیگری می گفت:" نجوم خوب است اما ضروری نیست. سیاره‌ی خودمان این پایین دارد می‌میرد" 

به بخشی از متن اخبار توجه کنید: "تظاهرات بر سر کوه موناکی در طول یک هفته‌ی اخیر به اوج خود رسید. هفت نفر در نخستین ساعات ۳۱ ژوئیه/۹ مرداد دستگیر شدند. این افراد بر سر راه رسیدن به کوه موناکی چادر زده بودند و قانونی که موقتاً ایجاد هرگونه کمپ در موناکی را منع می‌کند نقض کرده بودند. در همان شب ۲۰ نفر دیگر در جزیره‌ی کناری[بخوانید خارگ]٬ به اتهام سد معبر کامیون‌هایی که در راه محل سازه‌ی تلسکوپ خورشیدی ۴/۲ متری دانیل اینویه بودند دستگیر شدند."

دادگاه عالی هاوایی، دقیقا کجایی؟!...

داستان همینجوری ادامه می یابد تا آخرین خبر این ماجرا، که چیزی نیست جز اینکه دادگاه هاوایی به نفع بومیان منطقه رای داد و مجوز احداث ساخت تلسکوپ غیرقانونی اعلام شد.دقت کنید به نفع مردم نه به نفع کوه، نه به نفع محیط زیست و تقدس؛ بلکه به نفع مردم.

این یعنی پیروزی مردم بر یک و نیم میلیارد دلارررر، یعنی پیروزی میزبانان بر مهمانان و در آخر پیروزی دست های در بند بر دستبند! 

مشکل مردم هاوایی با زائده ای به اسم تلسکوپ با مشکل مردم خارگ با زائده ای به اسم تاسیسات نفتی فرقی با هم ندارند جز اینکه نبودن یک همچین دادگاهی برای رسیدن به داد مردم بسیار حس می شود.و الا تا فردا هم سوال کنیم چرا سند خانه های مردم نه تنها به نام خودشان نیست، بلکه دست خودشان هم نیست! چرا بهره بردار نفت است؟ چگونه پول قدرت می آورد؟ قدرت، حاکمیت می آورد و حاکمیت نا اهلان، باعث می شود از آرمان های انقلاب در خارگ خبری نباشد؟ این سوال ها هیچ کدام فایده ای ندارد تا دادرسی نباشد!!!

 

 

پ.ن:افتتاح جی کی نیوز رو هم تبریک می گیم. به امید افتتاح رسانه ای که بفهمد درد مردم خارگ فقر نیست! نه خیر خارگ به دیوار مهربانی نیازی ندارد.

موافقین ۰ مخالفین ۰

علاج واقعه بعد از وقوع؛ آتش سوزی مخازن نفتی خارگ

جمعی از کارکنان و کارشناسان نفتی خارک و استان بوشهر در پی حادثه آتش سوزی مخازن نفتی اقدام به افشا گری و ارسال نامه ای به "نفت ما " کرده اند که متن آن را در ادامه می خوانید :

[جناب آقای زنگنه] با احترام فراوان اگرچه بعید می دانیم که معاون جنابعالی در شرکت ملی نفت از این موضوعات بی اطلاع باشند با این وصف از روی دلسوزی و با نیت اصلاح امور بخشی از مسائلی را که قابل نگارش است در نوشته ای سرگشاده  برای جنابعالی بیان می کنیم. چون به شما دسترستی نداشتیم لاجرم آن را در جراید و سایت های خبری منعکس کردیم تا شاید به سمع و نظر جنابعالی برسد تا شاید انشاا... اثر مثبتی در روند اشتباه و زیان بار صنعت نفت در جزیره خارک داشته باشد .     

مدتی قبل شاهد آتش سوزی در جزیره خارک  بودیم . حادثه ای بی نظیر که در آن مجموعه شش مخزن در دو نوبت متوالی که پنج مخزن نفتی همزمان طعمه حریق شدند و برآورد اولیه و خوشبینانه کارشناسان از حوادث، 12 میلیارد ریال می باشد.

 

به این مقدار اگر خسارت های غیر مستقیم ناشی از کاری نبودن صد در صدی سه مخزن و حداقل 50درصدی دو مخزن از 5 مخرن آسیب دیده در جزیره خارک را به آن اضافه کنیم که ده ها برابر مبلغ فوق الذکر خواهد شد .

   غفلت مسئولان نفتی جزیره خارگ

مصاحبه عجولانه مسئولان ذیربط و انداختن تقصیر بر گردن " رعد و برق " نمی تواند رافع مسئولیت های  مدیران شرکت نفت باشد.

 به عنوان مثال می توان به آگهی مناقصه مورخة 19/8/94 به شماره 42پ/022/94 یعنی دقیقا 9 روز پس ازآتش سوزی استناد نمود که موضوع نصب سیستم های حفاظت صاعقه درمخازن ذخیره نفت خام را حکایت می کند .

 

جناب آقای وزیر متاسفیم که با درک و قبول شرایط موجود شاید باید به درگاه خداوند متعال دعا کنیم تا دیگر در جزیره خارک  باران نبارد زیرا ممکن است شاهد سوختن باقی مخازن نفت هم باشیم .  

مستحضر هستید که با این حادثه ضریب ایمنی خارک در تعریف کشورهای خریدار نفت کاهش یافته و احتمالا باعث افزایش نرخ بیمه کشتی ها خواهد شد آنگونه که که مقام معظم رهبری در سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی فرموده اند می توان برداشت  نمود که این نقطه حیاتی صنعت نفت می باید از پایداری و استحکام بالایی برخوردار باشد در حالی که به گفته مسئولین تنها با یک صاعقه مخازن آتش می گیرند  و می سوزند.

جناب آقای وزیر، سالهاست که مدیران مسئول شرکت نفت در جزیره خارک به گفته خودشان تهران را ترک و به اینجا کوچ نموده اند.

هر هفته یکشنبه ها از تهران به خارک و چهارشنبه ها به تهران باز می گردند. حدود 400 نفر صرفا از تهران به خارک و فقط با هدف گرفتن حقوق و مزایای اقماری به جزیره خارک تردد می نمایند.

آنها می گویند جایی در تهران برای استقرار ندارند و چه خوب است جنابعالی دستور رسیدگی فرمایید که هزینه تردد و اقامت مدیران مذکور در سالیان چقدربوده است و آیا بهتر نبود هزینه این مخارج را برای مخازن صرف می کردند تا امروز شاهد آتش سوزی آنها نباشیم؟!!

در زمانی برخی از خدمات بر روی خانواده های ساکن و مردم بومی و مظلوم خارک به بهانه نبود مجوز و اعتبار، کم و یا قطع شده است  )مانند استقرار آمبولانس هوایی(که مسئولان خارک که مسئولیت اصلی عملیات صادرات و مخازن نفت خارک را به عهده دارند طی حدود 2 سال گذشته برای ادامه تحصیل در زمان کاری با پروازهای شرکت نفت و هزینه های تردد در تهران هر هفته شنبه ها به تهران عزیمت و چهارشنبه ها بر می گردند.

جناب آقای وزیر از جنابعالی خیلی گله مندیم که در طول دو سال گذشته به خارک توجه کافی نداشته اید.

تقاضا می کنیم گروهی متخصص و بی طرف را برای تعیین دقیق علت بروز حادثه و رسیدگی به وضع نابسامان جزیره خارک اعزام فرمایید.

موافقین ۰ مخالفین ۰

سیاه قامتان



دکل 

نام دیگر وجدان است

که گاهی در سیاهی مطلق می رود رد کارش!

موافقین ۰ مخالفین ۰